Budapest, XII. ker. Tamási Áron u. 37.
Mobil: +36 30/63-111-38
Megrendelések személyes átvétele:
kedd, 10 - 18 óra!

Az Első Magyar Feng Shui Centrum kiadó könyvei

Szilvásy Judit és mestere a hong kongi Raymond Lo könyvei a Feng Shuit érthetővé teszik, már olvasásuk közben kedvet kapunk otthonunk átrendezéséhez, kifestéséhez azért, hogy lakás energiái segítsék a lakókat az élet minden területén. Higgyék el, működik!!! A könyveket utánvéttel is megvásárolhatja, web-áruházunk rendszerén keresztül adhatja le megrendelését. Ennek eléréséhez egyszerűen kattintson a megrendelni kívánt könyv képére. E-mailben is leadhatja megrendelését: fengshui@fengshui.hu
Könyveink a könyvesboltokban is kaphatók (pl.: Libri, Alexandra, Anima, Elixír)

Szilvásy Judit:
Feng Shui nőknek / Feng Shui férfiaknak

A könyvben mind a nők, mind a férfiak a hozzájuk inkább közel álló témákon keresztül nyerhetnek betekintést a Feng Shui világába, de a másik nem világába is! A könyv érdekessége, hogy nincs hátlapja, ehelyett két egyenrangú előlappal rendelkezik.

Feng Shui nőknek
 • Feng Shui rendrakás
 • Testünk karbantartása
 • Terek tisztítása
 • Ajándékozás Feng Shui alapokon
 • A hálószoba Feng Shuija
 • Miért gondolkodik másképp a férfi?
 • Egy kozmetikai szalon Feng Shui szemszögből
Feng Shui férfiaknak
 • Feng Shui a történelemben, hires politikusok Feng Shuija
 • Autó Feng Shui
 • Miért gondolkodik másképp a nő?
 • Egy wellness-hotel Feng Shui szemszögből

 

 

Bolti ár: 1 990 Ft
Web-áruházban: 1 990 Ft

Raymond Lo:
Kínai asztrológia
Négyoszlopos sorselemzés

A könyv a szerző Feng Shui és a siker titka térben és időben, valamint a Feng Shui és sors a családban című könyvek asztrológiai részeinek felvezető kötete.

Bolti ár: 2 780 Ft
Web-áruházban: 2 780 Ft

 


Szilvásy Judit:
Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival
(ISBN: 978 963 866 33 5 1)
(második, átdolgozott, bővített kiadás)
DVD-MELLÉKLETTEL!

A könyv első része átfogó képet ad a Feng Shuiról áttekinthető rajzokkal, magyarázatokkal. Tárgyilagosan mutatja be a különböző irányzatokat, hogy ki-ki maga döntse el, melyik áll hozzá a legközelebb. a könyv második része praktikus, gyors Feng Shui orvoslásokat tartalmaz. Összeszedetten ismerteti a Feng Shui szimbólumok gazdag tárházát, amely nemcsak a megszokott jelképekből áll, hanem az eddig még hazánkban kevésbé ismert szimbólumokból is bemutat néhányat.

A könyv borítójában található DVD-melléklet Szilvásy Judit: Lakásunk életünk tükre című teljes filmjét tartalmazza, ami lényegében a könyv megfilmesített változata. Nagyszerű lehetőség azonnal a gyakorlatban is látni, amiről épp olvastál!

178 oldal
Bolti ár: 4 590 Ft
Web-áruházban: 4 590 Ft

Szilvásy Judit:
Rendezzük át lakásunkat Feng Shuival egy sikeresebb életért
(ISBN: 978 963 866 334 4)

A közel két éve hiánycikknek számító köny most új, igényes kiadásban, ám jóval kedvezőbb áron újra kapható!

A Feng Shui a többezeréves kínai térrendezés művészete, amely szerint életünket, egészségünket alapvetően befolyásolja a lakás, ház, amelyben élünk.

Ez a könyv a Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival! című könyv folytatása, mely a Feng Shui alapfogalmaiba vezeti be az olvasót. Itt, a folytatásban már konkrét gyakorlati tanácsokat találhat az olvasó lakása átrendezéséhez, mely záloga lehet egy sikeresebb életnek...

155 oldal
Bolti ár: 1 990 Ft
Web-áruházban: 1 990 Ft

Feng Shui készletSzilvásy Judit:
Feng Shui készlet

Egy háztartásból sem hiányozhat a Feng Shui készlet.

Tartalma:

 • tökéletesen megszerkesztett Lo Pan, amely egy átlátszó műanyag tárcsa, rajta az irányok, életterület jelzések, és az orvoslási színek.
 • megbízható iránytű fokjelzésekkel, hiszen nagyon fontos lakásunk északi irányának meghatározása.
 • Feng Shui mérőszalag a kedvező és kedvezőtlen méretjelzésekkel, ez hasznos az iróasztalunk és fontos tárgyaink méretének kiválasztásához
 • 2 cm-es szivárványkristály, amelyet lakásunk energetizálásához a kívánt életterületre felhelyezhetünk.
 • Épületek - életek c. könyvet és használati útmutatót is tartalmaz mindössze 4 490 Ft-ért.

Mindenkinek nagy örömöt okoz használata, hiszen ezentúl könnyedén fel tudjuk térképezni lakásunk, irodánk tereit, és megfelelően tudjuk használni a színeket. A készlet dobozának mérete: 28 x 16 x 2,5cm. Ha külön-külön vásárolná meg a különösen szép kivitelezésű doboz tartalmát, az összesen 6 500 Ft lenne; de így egyben:

Ára: 4 490 Ft nem kapható


Feng Shui Út a boldogsághozSzilvásy Judit:
Feng Shui Út a boldogsághoz
(ISBN: 963 210 716 0)

Ez a könyv tudatos Feng Shuival készült. A fejezetek egészoldalas szép képpel különödnek el egymástól, amelyből egy szín kiválasztásával lett meghatározva az adott rész színe. Az oldalak mentén a nagykép egy része kíséri az oldalt. Ahol az olvasó úgy találja nem az a szín van ott, az az egyensúly kedvéért van. Érdemes beletekinteni! A Feng Shui iránt nem érdeklődők is megtalálják benne az olvasni valót, hiszen nagyrészt az oldalak szélén egy színes pöttyön idézetek, bölcseletek olvashatók gondolkodóktól, filozófusoktól.
E könyv Magyarországon először tankönyszerűen a lakás teljes harmóniájának létrehozását mutatja Feng Shui szempontból, majd a szerelem, a párkapcsolat szemszögéből ismerteti meg olvasójával a titkos tant, és annak jótékony hatását. Olvasóink továbbá bepillantást nyernek az otthontájolás, az energiaáramlás, a személyes jegyeket feltáró 9 Csillag Ki kínai asztrológiai számítás rejtelmeibe, hogy csupán néhányat emeljünk ki a könyv tágas kínálatából. E kötet közönsége fejezetről - fejezetre haladva gazdagodhat izgalmas ismeretekkel, gyönyörködhet fantasztikus képekben, végezheti el a leírt feladatokat, s közben lépésről-lépésre sajátítja el a Feng Shui tudományát.
Jó tanulást, jó szórakozást kívánunk hozzá!

178 oldal
Bolti ár: 3 880 Ft
Web-áruházban: 3 880 Ft

Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival!Szilvásy Judit:
Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival!
(ISBN: 963 640 729 0)

A könyv első része átfogó képet ad a Feng Shuiról áttekinthető rajzokkal, magyarázatokkal. Tárgyilagosan mutatja be a különböző irányzatokat, hogy ki-ki maga döntse el, melyik áll hozzá a legközelebb. a könyv második része praktikus, gyors Feng Shui orvoslásokat tartalmaz. Összeszedetten ismerteti a Feng Shui szimbólumok gazdag tárházát, amely nemcsak a megszokott jelképekből áll, hanem az eddig még hazánkban kevésbé ismert szimbólumokból is bemutat néhányat.

A könyv alapkönyv, az alapfogalmak elsajátítására nagy hangsúlyt fektet.

Ára: 2 280 Ft
178 oldal


Feng Shui lakásunk életünk tükreSzilvásy Judit:
Feng Shui
Lakásunk életünk tükre

A DVD a Váltsuk valóra álaminkat c. könyv megfilmesített változata. Szinte egy alaptanfolyam anyagát tartalmazza 80 percben összesűrítve. Élő példákon keresztül mutatja be a Feng Shui térrendezés titkát, a bejárattól kezdve a nappalin át a hálón keresztül a mellékhelyiségig.

A DVD mindenkinek ajánlott. Két éven át készült, nagyon sok munkával, rengeteg trükk megoldással, vágással azért, hogy minél jobban láttassa, érzékeltesse a szemléletet, amely több mint egy egyszerű lakberendezés. Jó szórakozást hozzá!

90 perc
Bolti ár: 2 700 Ft
Web-áruházban: 2 700 Ft

Feng Shui épületek-életekSzilvásy Judit:
Feng Shui
Épületek - életek
(ISBN: 963 216 485 7)

Ez a könyv Judit Kedvenc könyve, hiszen mérnöki szemlélettel bizonyítja a Feng Shui létjogosultságát. Ezért egy kincs a kezünkben.Megtudjuk belőle, hol érdemes ingatlant venni és meddig érdemes tartani. Milyen iparágak fejlődnek a leginkább a következő esztendőkben. És mindez a kínai metafizika elméletével bizonyíthatóan. A könyv továbbá megérteti velünk, hogy környezetünk kialakítása a mi felelősségünk, hiszen nagy hatással van tudatalattinkra, amely mindent észrevesz, ha nem is tudatosul bennünk. A látottak érzelmeket, indulatokat keltenek. Az épület olyan, mint az ember- mondja a Feng Shui. A Repülőcsillag Iskolával = épület horoszkóppal kiszámíthatóak energiái, amivel megmagyarázható az, miért működik egy vállalkozás hol jobban, hol kevésbé jól. Ismerjük meg ezt a technikát, és építsünk céltudatosan jó energiával rendelkező lakóházakat, amelyek segítik életünket! A könyvben kielemzésre kerül: Gellért szálló, Asia Center, Nemzeti Színház, Vár, Mom Park, stb. A Feng Shui a modern élet egyik építőköve! Használjuk ki lehetőségeit!

64 oldal
Bolti ár: 1 280 Ft
Web-áruházban: 1 280 Ft

Feng Shui kalauz, tippek irodáraSzilvásy Judit:
Feng Shui kalauz
Tippek irodára
(ISBN: 963 214 941 6)

Ha vállalkozása nem megy olyan jól, mint ahogy szeretné, az irodai Feng Shui tippek használatával fellendítheti üzletmenetét. A könyvben bemutatásra kerül a Repülőcsillag Iskola, amely egy ú.n. házhoroszkóp. Segítségével a tér energiái kiszámíthatóvá válnak, és megmagyarázható lesz az, miért tud ill. nem tud egy cég működni. Az energiák ismeretében az üzleti siker érdekében sokszor érdemes a teret átrendezni. Meglepő a változás!
A mai modern irodai környezet emberközpontú. Kellemes, attraktív hangulatot nyújt, amelyben az ember képes jobban gondolkodni, produktívabban dolgozni, és általában jobban érzi magát. Egy ideális iroda ismérvei között szerepelnek az egymástól különböző munkamódok, a terek sokfélesége, a szabad mozgástér, az individuális munkafolyamatok folyamatos változása az alkalmi csoportmunkán át az összehangolt team munkáig.

64 oldal
Bolti ár: 1 280 Ft
Web-áruházban: 1 280 Ft

Állati jó Feng Shui kézikönyvSzilvásy Judit - Parádi Gabriella:
Állati jó Feng Shui kézikönyv
(ISBN: 963 204 1895)

Szilvásy Judit és Parádi Gabriella könyve minden eddigi kiadványtól különbözik. Ez a kisméretű zsebkönyv a humor és néha az irónia szemüvegén át állatrajzokkal mutatja be a Feng Shui tudományát.
Mindenki mosolyra derül, ha beleolvas.

A könyv most ingyenesen letölthető a Magyar Elektronikus Könyvtárból (MEK): http://mek.oszk.hu/10000/10036/, vagy megrendelhető Web-áruházunkon keresztül (kattints a képre!)

99 oldal
Bolti ár: 990 Ft
Web-áruházban: 990 Ft

Feng Shui & a siker titka térben és időbenRaymond Lo:
Feng Shui & a siker titka térben és időben
(ISBN: 963 86633 1 6)

Négyoszlopos sorselemzést, Repülő Csillag Iskolát és az eredeti I Chinget is tárgyalja. Sok - sok példa feldolgozása adja a tudást. Remek, érdekfeszítő olvasmány!

Ahhoz, hogy saját asztrológiai képletünket el tudjuk készíteni, szükséges a Feng Shui Kalendárium.

220 oldal

Bolti ár: 2 780 Ft
Web-áruházban: 2 780 Ft

Feng Shui kalendáriumKínai kalendárium
(ISBN: 978 963 894 126 8)

A Kínai kalendárium mindazok nélkülözhetetlen munkaeszköze, akik a Feng Shuit gyakorolják. Ebben a kalendáriumban minden benne van. Nem csak a szolár hanem a lunár naptár is. A napok energiája az öt őselemmel kifejezve, havi, évi Gua számok, sőt a formula is benne van, amellyel a napi Guákat is kiszámolhatjuk.

310 oldal

Bolti ár: 3 490 Ft

Feng Shui mérőszalag

Az optimális lakó és munkakörülmények megteremtése mindannyiunk alapvető törekvése. Ehhez nyújt segítséget a Feng Shui, az ősi kínai térrendezés művészete, amely évezredeken át titkos tudomány volt, mert segítségével a császári dinasztiák olyan erős birodalmat tudtak felépíteni, amelyekben évszázadokon át fenn tudták tartani uralmukat.

Feng Shui mérőszalagA Feng Shui filozófiája szerint a méreteknek is nagy jelentősége van egy harmonikus, energiával feltöltött tér kialakításában. Egy császári ács kísérletezett a méretekkel még az időszámításunk előtt, és sikerült egy olyan méretet találnia, amely még a Föld kerületével is sszefüggésben van. A méreteket felosztották szerencsés és szerencsétlen részekre.

Egy Feng Shui méret-egység 42,96 cm, amely felosztva 8 egyenlő részre, tartalmaz 4 jó és 4 rossz méretet. Minden méret még további 4 méretre van felosztva, így összesen 32 különböző jelentésű méretet ismerünk. A kedvezőtlen méret gyengülő koncentrálást, sikertelenséget vált ki belőlünk, míg a jó méret sikert, jó ötleteket hoz, amelyek anyagi téren is jól kamatozhatnak. Például, ha az asztallap mérete kisebb mint egy jó méret, akkor tehetünk rá egy nagyobb lapot, vagy ha nagyobb, akkor szerezzünk be egy jó méretű mappát, alátétet, amelyet ráhelyezve az asztalra jó méretet kapunk. A számunkra fontosabb képek, bútorok, tárgyak mérete így ezzel a centiméterrel leellenőrizhető. A méretekről bővebben Szilvásy Judit Feng Shui kalauz - tippek irodára című könyvében olvashat..

129 cm hosszú, 3 méret-egységet ölel fel.

Elfogyott!v-to.info - a Velencei tó térségének e-lapja
www.janbelteriajto.hu
design HORICOM
clear