Budapest, XII. ker. Tamási Áron u. 37.
Mobil: +36 30/63-111-38
Megrendelések személyes átvétele:
kedd, 10 - 18 óra!

Feng Shui tértisztítás

A tértisztítás elvi hátterét és gyakorlati megvalósítását részletesen taglalja Szilvásy Judit a Feng Shui nőknek / férfiaknak című könyvének "női" részében. A technikát villám tréningünkön is megtanulhatod (lásd a Tanfolyam időpontok oldalon!) Itt csupán nagy vonalakban ismertetjük az eljárás célját.

Mikor és miért van szükség tértisztításra?

A bennünket körülvevő tér (pl. a lakásunk, munkahelyünk belső tere) nem csupán egy falak által határolt terület; ennek is energiája van, sőt "emlékezni" is képes. Ez a nevetségesnek tűnő kijelentés azt jelenti, hogy emberek, történések, hangulatok, emlékek, mind-mind nyomot hagynak a térben: a tér eltárolja a negatív és pozitív rezgéseket, és ezekkel tovább is tud hatni azokra, akik benne tartózkodnak.

Talán érezted olykor gyerekkorodban, amikor bementél szüleid szobájába, hogy szinte fagyos a levegő... és csak később tudtad meg, hogy egy veszekedésen voltak túl éppen akkor. Vagy betoppantál a főnököd irodájába, és felállt a hátadon a szőr... és csak később tudtad meg, hogy épp akkor hoztak meg ott egy kellemetlen utóhatású döntést...

De ugyanennek a fordítottját is megélhetted már: beléptél egy lakásba, amely szinte rabul ejtett és úgy jöttél oda, mintha hazaérkeztél volna... és talán sosem tudtad meg, hogy abban a térben nagyon boldog emberek élnek, akikkel csupa kellemes esemény történik.

A tértisztításra akkor van szükség, amikor igazából nem tudjuk megmagyarázni, miért, de nem érezzük jól magunkat a lakásban... Olyan események, amik ezt eredményezhetik, a következők lehetnek:

  • új lakásba költözés
  • nagyobb viták, veszekedések, "családi drámák" után (lehetőleg, amikor már rendeződött a hangulat)
  • válás, szakítás után
  • kellemetlen vendég, beteg, rosszindulatú, pesszimista ember távozása után
  • munkahely elvesztése után, ill. új munkába állás előtt
  • betegségből való felgyógyulás után
  • haláleset után
  • ... de olyankor is, ha úgy érezzük, rajtunk kívül mások is tartózkodnak a lakásban (nem fizikális létben...)

... egyszóval valamennyi olyan esetben, amikor újat kezdünk...

A tértisztítás után érezhetően növekedni fog lakásod energetikai háztartása: a problémák könnyebben megoldódnak, vagy rájössz, nem is olyan nagyok, mint amilyennek eleinte gondoltad őket... mérhetetlenül jobban fogod érezni magad a lakásban...

Ha úgy érzed, egyedül nem boldogulnál a tértisztítással,
kérheted szakértő segítségét:
Szilvásy Judit 06/30 95 905 95

Ha többet szeretnél megtudni a tértisztításról, kattints ide!v-to.info - a Velencei tó térségének e-lapja
www.janbelteriajto.hu
design HORICOM
clear