Budapest, XII. ker. Tamási Áron u. 37.
Mobil: +36 30/63-111-38
Megrendelések személyes átvétele:
kedd, 10 - 18 óra!

Tanfolyamok távoktatásban

Távoktatási modulok:
A tanfolyamok nevére kattintva
megtekintheted azok részletes leírását!
Alapfok:
I - Formaiskola - alaptanfolyam
Középfok:
II - Formaiskola - haladó
III - 9*Ki asztrológia
IV - Iránytű Iskola
V - Feng Shui az üzleti életben
VI - Kert Feng Shui
VII - Radiesztézia
Felsőfok:
VIII - Repülőcsillag Iskola
IX - Kínai asztrológia
X - I Ching
Moduloktól függetlenül is
hallgatható anyagrészek:
Radiesztézia
Makrobiotika
Repülőcsillag Iskola
Négyoszlopos sorselemzés
Atlantiszi számmisztika I.
Atlantiszi számmisztika II.

Távoktatási rendszerünket élő tanfolyamok filmfelvételeiből készítettük.
A tanfolyamok DVD formában érhetők el,
melyeket akár egy DVD lejátszón, akár számítógépeden lejátszhatod, kényelmesen, a saját tanulási tempódnak megfelelően sajátíthatod el a Feng Shui filozófiáját, az élmény mégis olyan, mintha a tanfolyamon személyesen vennél részt. A tananyagokat folyamatosan töltjük fel Feng Shui Akadémia Online oldalunkra. Az online elérhető tananyagok címét zöld színnel jelöltük a jobb oldali listában.

Az oktató-hallgató közötti kommunikációt internetes fórumon biztosítjuk, ahová a hallgató személyre szóló kóddal tud belépni.

Ahhoz, hogy valaki a Feng Shuit jól el tudja sajátítani, az alapoktól kell kezdeni: a Chi áramlásától kezdve az Öt Őselemen át a Bagua használatáig. Ezekre az alapokra lehet aztán felépíteni a biztos tudást.  
A Feng Shui ismeretéhez nem elég néhány könyvet elolvasni, fontos a szemléltetés és a magyarázat is. A kihívás nagy. Csináljuk együtt! Segítünk!

Három ok, amiért a távoktatást érdemes választani:

 • A legjobb alternatív lehetőség, hogy Szilvásy Judittól tanulj. Saját otthonodban kényelmesen, minőségi oktatásban részesülsz. Akkor veszed elő a tananyagot, amikor időd engedi, nincs nyomasztó sürgetés, időkorlát.
 • Mély és részletes Feng Shui tanításokat hallgathatsz. A miértekre választ kapsz, és a titkok feltárulnak előtted. A felvett tananyagot akár többször is visszahallgathatod, ennek következtében jobban megragadnak benned az ismeretek.
 • A fennmaradó kérdések tisztázására az zárt körű internetes fórumot biztosítunk.

Sok hallgató tett már sikeres vizsgát az Első Magyar Feng Shui Centrum Akadémiáján,  és alapos tudását jól kamatoztatva tette jobbá, sikeresebbé, harmonikusabbá saját ill. környezete életét, valamint gyakorolja a filozófia elméletét szerte a világban. Légy Te is egy közülük!

Szabályok, elvek
A Feng Shui Akadémia tananyaga csak a tanfolyam hallgatónak szól. A DVD-k, ill. online tananyagok sokszorítása, továbbadása, megosztása, esetleg nyilvános vetítése szigorúan tilos! A hallgató a szerzői jogvédelmi nyilatkozat aláírásával és visszaküldésével felyezi ki a fenti kritériumokkal való egyetértését. Ezt a nyilatkozatot kérjük aláírva postafordultával visszaküldeni. Tehát, csak akkor rendeld meg a tananyagot, ha ezeket az elveket betarthatónak érzed.
Megrendelés telefonon: 06/30 63 111 38, e-mailben: fengshui.szilvasy@t-online.hu, vagy személyesen XII. Tamási Áron u. 37 alatti Feng Shui Centrumban. Pontos címedet, postázási címedet, a számlázási címet és a telefonszámodat, valamint egy pár soros bemutatkozást is kérünk.

Nem kötelező a Feng Shui Akadémia valamennyi tananyagát (modulját) elvégezni, ám ha a Feng Shuit hivatásszerűen szeretnéd művelni, és a tanfolyamok anyagából vizsgát szeretnél tenni, úgy a modulok anyagának elsajátítására két év áll rendelkezésedre. Amint végeztél egy tananyaggal, és visszaküldöd az ellenőrző feladatlapot, amin jelzed, hogy kéred a következőt, akkor postázzuk csak a folytatást.

A felvételek tartalma
A felvételek élő tanfolyamokon készültek - tehát a hallgatók kérdéseit is tartalmazzák. Az önálló feladatok elvégzésére szánt időt a felvételek nem tartalmazzák, tehát ha a tanfolyam egy részén önálló munka volt, akkor a filmfelvevőt leállítottuk. Próbáld Te is ezeket a feladatokat önállóan elvégezni. Állítsd le a lejátszást, és adj magadnak elég időt a feladat kidolgozásához.
Hidd el, hogy érdemes, hiszen munkavégzés közben az ember végig gondolja a feladatot, és nem szolga módjára másolja az eredményeket. Ily módon többet tanulhatunk.

Hogy jut el hozzád a távoktatási anyag?
Az oktatási anyagot futárral juttatjuk el hozzád, de személyesen is átveheted nyitvatartási időben (előzetes telefonos egyeztetés után) az Első Magyar Feng Shui Centrumban. Az csomagok árai a szállítási költséget nem tartalmazzák. A tananyag megrendelésekor tájékoztatást kapsz az aktuális szállítási díjról.

Vizsga:
Egy lakás-alaprajz részletes Feng Shui kidolgozása a tanultak alapján, amelyet nekem el kell juttani e-mailben, vagy postán, majd személyesen, vagy skype -on szóban meg kell védeni. A középfokú vizsga díja: 30.000 Ft, felsőfokú vizsga díja: 20.000 Ft.
A középfokú tanácsadói vizsgához szükséges tanfolyamok:
a Modul I - Modul VII tanfolyamok,
a felsőfokú tanácsadó vizsgához szükséges a középfok elvégzése után a
Modul VIII - Modul X. tanfolyamok elvégzése.

Sikeres vizsga letétele esetén a hallgató oklevelet kap, mely bizonyítja, hogy Szilvásy Judit nemzetközileg elismert Feng Shui mester akadémiáján mély jártasságot szerzett a Feng Shui tudományában. (A képzés nem OKJ-s) Külön kérésre az oklevelet angol ill. német nyelven is kiállítjuk.

Az Első Magyar Feng Shui Centrumban Szilvásy Judit vezetésével 1996 óta működik a Feng Shui Akadémia. Judit nagy tapasztalattal rendelkezik a tudás átadásában, így jó rálátása van azokra a témákra is, amelyek a különféle könyvekben mindig más és más megvilágítást kapnak. A tananyagot rendszerezve, külön témacsoportokba gyűjtve adja át részletről részletre.

Várom jelentkezésedet!

Szilvásy Judit
Feng Shui tanácsadó-oktató


Modul I. - Forma Iskola I. alapfok (2 nap)

Video-ajánló!

A tanfolyam rendszerezi a Feng Shui elméletét sok-sok példával illusztrálva. Chi, Shá, Vágóenergia, ezek hatásai, orvoslása lakberendezési trükkökkel és Feng Shui tárgyakkal. Az öt őselem, azok használata. Gua számok, építészeti elemek, formák. Bagua használat, háromajtós módszer, "gyors Feng Shui". Iránytű iskola bemutatása, a két filozófiai irány összehasonlítása. Életterületek orvoslása, kínai és univerzális szimbólumok. A Bagua tükrök és fajtái. Gerenda-hatás és orvoslása. Lépcsők, ajtók viszonyai, hatása egészségre, kapcsolatra. Bejárat, nappali, hálószoba, konyha-étkező,  fürdőszoba, WC elrendezései.
Ez a tanfolyam mindenkinek ajánlott!!! Itt kapod meg a Feng Shui szemlélet alapjait, és megérted az élet miértjeit.

A csomag tartalma:

 • 7 db (90 perces) DVD - előadó: Szilvásy Judit
 • Jegyzet, ellenőrző feladatsor

 

 

A csomag megrendeléséhez
kattints a képre!

A tananyag már elérhető a Feng Shui Akadémia Online oldalán is!
Részletekért kattints ide!

(a lap tetejére!)


Modul II. - Forma Iskola haladó középfok (1 nap)

Video-ajánló!

Forma Iskola szerinti alaprajzi problémák - hiány és többlet, tükörméretek és elhelyezései, "betegségek" meghatározása. Fürdőszoba, WC, ágyak, ablakok, ajtók. Bagua értékelés. Yin és Yang.

 

 

A csomag tartalma:

 • 4 db (90 perces) DVD - előadó: Szilvásy Judit
 • Jegyzet, ellenőrző feladatsor

 

 

A csomag megrendeléséhez
kattints a képre!

A tananyag már elérhető a Feng Shui Akadémia Online oldalán is!
Részletekért kattints ide!

(a lap tetejére!)


Modul III. - 9*Ki asztrológia középfok (1 nap)

Video-ajánlót lásd
a Modul II-vel egyben!

Feng Shui asztrológia  a 9*Ki rendszerrel, amely megnöveli a térbeli Feng Shui eredményességét. Személyiségi jellemzők, viselkedési módok, társkapcsolatok, a számok és elemek összefüggései. Aktív és passzív időszakok kiszámítása, vállalkozások indítása, lehetőségei, házasság időpontja.

A csomag tartalma:

 • 3 db (90 perces) DVD - előadó: Szilvásy Judit
 • Jegyzet, ellenőrző feladatsor

 

 

A csomag megrendeléséhez
kattints a képre!

(a lap tetejére!)


Modul IV. - Iránytű Iskola középfok (2 nap)

Video-ajánló!

Tréning az iránytű (tájoló) használatára. A ház centruma, a nyolc irány. Lakók lehetőségei. Lakás üzenete. Jó és rossz irányok. Házalak javítása színekkel, életminőség, betegségek, orvoslás. Egy lakás teljes Feng Shui térképének elkészítése. Trigramok, egészség, érzelmek. Pa-Chai, akadémikus I-ching.

 

A csomag tartalma:

 • 4 db (90 perces) DVD - előadó: Szilvásy Judit
 • Jegyzet, ellenőrző feladatsor

 

 

A csomag megrendeléséhez
kattints a képre!

(a lap tetejére!)


Modul V. - Feng Shui az üzleti életben középfok (2 nap)
A tananyag nagyobb ismeretanyagot ölel fel mint az élő tanfolyam.

Video-ajánló!

Névjegykártya tervezés, logok vizsgálata, üzletkiválasztás, iroda, és üzlet berendezése. Feng Shui méretek. Asztalok, székek, színek. Arcelemzés-technika-gyakorlatok élőben.

 

 

A csomag tartalma:

 • 6 db (90 perces) DVD - előadó: Szilvásy Judit
 • Jegyzet, ellenőrző feladatsor

 

 

A csomag megrendeléséhez
kattints a képre!

(a lap tetejére!)


Modul VI. - Kert Feng Shui középfok (1 nap)

Video-ajánlót lásd
a Modul 5-tel egyben!

A környezet vizsgálata, épület színek, műtárgyak helye, formája, színe. Sorházak, hidak, épület és építmények kapcsolata, hatása. Szobanövények, hatása, alkalmazása.

A csomag tartalma:

 • 3 db (90 perces) DVD - előadó: Szilvásy Judit
 • Jegyzet, ellenőrző feladatsor

 

 

A csomag egrendeléséhez
kattints a képre!

(a lap tetejére!)


Modul VII. - Radiesztézia középfok (2 nap)
(moduloktól függetlenül is elvégezhető)

Vízér, Hartmann törésvonal, Ley vonal, Szent György vonal és Curry sugárzások mérésének elmélete és gyakorlata. A védekezés módszerei.

A csomag tartalma:

 • 5 db. (90 perces) DVD - előadó: Bencze Ágnes
 • Jegyzet
 • Ajándék Lengyel-pálca

 

 

A csomag megrendeléshez
kattints a képre!

(a lap tetejére!)


Modul VIII. - Repülőcsillag iskola felsőfok (2 nap)
moduloktól függetlenül is elvégezhető, de megértéséhez ajánlott a Forma Iskola alaptanfolyam (Modul I), és a 9*Ki asztrológia (Modul III.)

A Feng Shui nem csak térben, hanem időben is működik. Ezzel a kínai metafizikai módszerrel pontosan ki tudjuk számolni, hogy lakásunk, irodánk egyes területei egy adott időszakban milyen célra felelnek meg leginkább; így a láthatatlan energiákat érzékelhető módon hasznunkra tudjuk fordítani. Valójában egy lakás-horoszkópot készítünk. A Forma Iskola ismerete azért szükséges, hogy orvosolni tudjuk az irracionális berendezést. A 9*Ki asztrológia pedig a számok repülésének begyakorlását, és azok karakterisztikáját tartalmazza. Ez a Feng Shui titok!

A csomag tartalma:

 • 7 db (90 perces) DVD - előadó: Szilvásy Judit
 • Jegyzet, ellenőrző feladatsor

 

 

A csomag megrendeléséhez
kattints a képre!

(a lap tetejére!)


Modul IX. - Négyoszlopos sorselemzés - kínai asztrológia felsőfok (3 nap)
(moduloktól függetlenül is elvégezhető)

A kínai asztrológia legmagasabb szintű technikáját mutatom be a tanfolyamon. Nem egyszerűen csak az év állatövi jegye (Kutya, Ló, Nyúl, stb.) alapján végezzük a személyiség elemzést, hanem ugyanúgy, ahogy a nyugati asztrológiában, a perc is fontossá válik egy ember analízisénél. A technika előnye, hogy ha nem tudjuk az órát (ami sok esetben előfordul), akkor is el tudjuk készíteni a horoszkópot. A szerencse kiszámolható! Igen, ki tudjuk számolni milyen időszakot élünk meg, mikor milyen lehetőségünk van. Remek módszer!!!

A csomag tartalma:

 • 9 db. (90 perces) DVD
 • Jegyzet, ellenőrző feladatsor

 

 

A csomag megrendeléséhez
kattints a képre!

(a lap tetejére!)


Modul X. - I Ching - jóslás érmékkel felsőfok (1 nap)
(moduloktól függetlenül is elvégezhető)

Három érme hatszori feldobása során megrajzolunk két trigrammot, melyek együtt egy hexagrammot alkotnak. Ennek értelmezéséből tudjuk meg az Univerzum válaszát a feltett kérdésünkre. Bővebben lásd itt!

A csomag tartalma:

 • 4 db. (90 perces) DVD
 • Jegyzet, ellenőrző feladatsor

 

 

A csomag megrendeléséhez
kattints a képre!

(a lap tetejére!)


Az alább ajánlott tananyagok külön is megrendelhetők:

Radiesztézia

Vízér, Hartmann törésvonal, Ley vonal, Szent György vonal és Curry sugárzások mérésének elmélete és gyakorlata. A védekezés módszerei.

A csomag tartalma:

 • 5 db. (90 perces) DVD - előadó: Bencze Ágnes
 • Jegyzet
 • Ajándék Lengyel-pálca

 

 

A csomag megrendeléshez
kattints a képre!

(a lap tetejére!)

A makrobiotika alapjai
(moduloktól függetlenül is elvégezhető)

Elmélet és makrobiotikus főzési technika bemutatása a gyakorlatban. A helyes táplálkozás energia rendszerünket segíti, és javítja. Ez az étkezés daganatos betegségek gyógyulásához is hozzásegít. Ez a technika a Michio Kushi intézet oktatása alapján kerül bemutatásra. Az elméleti alapokat Dr. Bakács Viktória: Életutam a makrobiotika című könyve adja, a vágási technikákat és főzési trükköket a DVD-ről sajátíthatod el!

A csomag tartalma:

 • Dr. Bakács Viktória: Életutam a makrobiotika című könyve (3 500 Ft)
 • 1 db DVD

 

 

A csomag megrendeléséhez
kattinits a képre!

(a lap tetejére!)

*

A k c i ó !

Atlantiszi számmisztika a test - lélek - szellem tükrében - I. (4 nap)
E módszer a születési adatokat használja  fel, hogy beható elemzést adjon számunkra a test-lélek- szellem aspektusából, feltárja életünk blokkjait, a jelen lévő segítő impulzusokat, valamint választ kapunk az életutunkkal kapcsolatos megoldandó alapkérdésekre is. Ahhoz, hogy teljes életet éljünk, ismernünk kell energetikai rendszerünket. A csakrákra kiszámolt számok nemcsak tulajdonságainkra, egészségünkre utalnak, hanem társas viszonyainkra is. Az atlantiszi számmisztika egyedülállóan különleges! Itt a helyed, ha izgat a téma!
Az atlantiszi számmisztika elsajátításával egy önálló számmisztikusi  karrier is felépíthető.

A csomag tartalma:

 • 15 db 90 perces DVD - előadó: Peter Schneider (Svájc) tolmács: Rácz Beáta
 • Segédlet: 60 oldal

A csomag értéke most 70 000 Ft helyett 56 000 Ft
megtakarítás: 14 000 Ft!

(a lap tetejére!)

*

Atlantiszi számmisztika a test - lélek - szellem tükrében - II. (2 nap)
Az atlantiszi számmisztika elméletének gyakorlati alkalmazása sok-sok példával és gyakorlattal. A csomag jegyzetet nem tartalmaz.

A csomag tartalma:

 • 9 db 90 perces DVD - előadó: Peter Schneider (Svájc) tolmács: Rácz Beáta

A csomag értéke: 25 700 Ft (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t!)

(a lap tetejére!)

*

 

Várom jelentkezésedet, hogy együtt tanuljunk!

Üdvözlettel
Szilvásy Judit

 

 

 

 

 v-to.info - a Velencei tó térségének e-lapja
www.janbelteriajto.hu
design HORICOM
clear