Budapest, XII. ker. Tamási Áron u. 37.
Mobil: +36 30/63-111-38
Megrendelések személyes átvétele:
kedd, 10 - 18 óra!

I ching - élethelyzet elemzés és útmutatás érmékkel

Amennyiben nem tudsz dönteni, hogy mitévő legyél egyes gondjaidban, vagy miként alakulhat életed, szívesen segítek.
Mesteremtől, Raymond Lo-tól tanultam az eredeti érmés "jóslást", ami valójában egy élethelyzet elemzés. A technika olyan kérdésekre tud segítséget adni, mint például a párkapcsolat, a tanulás, a munkahelyi kilátások és az egészség.

Hogyan történik?
3 kínai szerencse-érmét
kell 6-szor egymás után feldobni, én lejegyzem a fej és az írások arányát, és kiértékelem a dobásokból alkotott hexagramm üzenetét. Biztos olvastál vagy hallottál az I ching könyvről. ami a legősibb jóslás könyv. Nos, ennek ahhoz a könyvhöz nincs köze. Ez az eredeti technika, amelyhez nem ez a könyv a segédlet.

Dobj nálam, vagy tanuld meg a technikát!
Rengeteg fejtörést spórolsz meg, ha nem tudod mi tévő legyél, melyik utat válaszd életed adta lehetőségeid közül. Az érmék segítenek a választásban.
Két lehetőség van: dobsz és én kiértékelem, vagy megtanulod a technikát egy külön tanfolyamon, és alkalmazod a továbbiakban.
Tanfolyam t
ávoktatásban itt!

Példa:
Többször nézem a Való Világ 4-et, mivel a műsor behívott egy élő adásába, hogy véleményezzem a hely Feng Shuiját. A bentlakók születési adatait is megkaptam, akikből felkészültem. Az élő adásban a Feng Shui mellett arra is kitértem, hogy Laci okozza majd a legnagyobb meglepetést. (yin Tűz napon született) Nos, ezt a pillanatot feszülten vártam, mert ennek sokáig nem volt jele. Aztán megérkezett az esemény. Laci hirtelen idegösszeroppanást kapott.

A villában a barátságok, viselkedések a Gua számuk szerint alakulnak. Ebből a szempontból érdekes nézni, tanulmányozni. Így a finishben kiváncsi voltam, hogy Jerzy vagy Béci nyeri meg a párbajt. Először furfangosan tettem fel a kérdést, hogy Béci vagy Alekosz nyeri-e a vv4-et, mert ha Béci nyeri, akkor nem kell mégegyszer dobnom az érméket, hiszen Béci mindent visz.

A kérdés feltevésének ideje: 2011. április 15. (Fém Patkány nap, Víz Sárkány hónap)
Kérdés: Béci - Alekosz végső párbajban ki nyeri meg a VV4-et Béci? Alekosz?

6x dobtam az érméket, a következő 6 vonal alakult ki a dobásonkénti fej és írás arányokból. Az alsó vonal változó vonal, ami azt jelenti, hogy mind a három érme ugyanazon oldalára esett.


Fém = barát, Víz = kreativitás, Fa = pénz, Tűz = hatalom, Föld = támogató

A kérdés feltevéskor el kell dönteni, ki lesz az Alanyi vonalon és ki a Tárgyin. A = Béci, T = Alekosz. Minden vonal egy egy állatot szimbolizál, és ezáltal egy -egy elemet is. Az alsó vonal változó vonal. Bivalyból patkány lett, és ez úgy alakította át a hexagrammot, hogy a végén totál oppozízió lett, ami azt jelenti nincs párbaj. Így dobtam mégegyszer.

Kérdés: Jerzy vagy Béci nyeri meg április 17-én vasárnap a párbajt?


Fém = barát, Víz = kreativitás, Fa = pénz, Tűz = hatalom, Föld = támogató

Ez egy igen érdekes olvasat. "A" vonal Jerzy, "T" vonal Béci. Mindkettő Föld elem. Mindkettőnek ugyanaz az esély, ugyanaz az elem. De mégis az egyik eleme gyenge lett. Hogy hogyan? A felső három vonal Jerzy csapata, az alsó három Bécié. Mi történt? Jerzy barátai (kakas, fém elem) elvágta Béci pénzét. (Nyúl, fa elem). Így ő igen meggyengült. Béci "hatalom" eleme (Kígyó tűz) próbálja Jerzy"barát" elemeit (fém) tönkretenni, de a nap eleme ami víz (patkány, lásd feljebb), ezt igen legyengíti, tehát nem tudja. (A víz kioltja a tüzet)

Ez az eredeti I ching technika amely a kínai metafizika alapján működik, egyedülálló. Nekem bevált. Csak nálam tanulható.

Ha szeretnél időben értesülni későbbi tanfolyamról, íratkozz fel hírlevelünkre!


Vagy szeretnéd tudni, hogy kérdésedre mit üzennek az érmék számodra? Amennyiben nincs közeli időpont, kérj egyet! Judit: 0630 95 905 95
Jelentkezés itt . Görgess az időpontra és kattints, jeletkezz.

(Pl.: Remekül átvészeltem fiam érettségi-felvételi idegességét, naprakészen tudtam és a vizsga alatt is, mi történik bent a teremben. Minden üzleti dolgomat előre tudom, hogy miként sikerül. És hogy ez tényleg így van, bizonyítéka számomra az, hogy annak ellenére, hogy az előrejelzés óv, mégis megtettem eddig amit gondolok, de már nem!!!!! . Az érmék nem hazudnak.... beszélnek..)

Az eredeti I-Ching jóslási tudomány három pénzérme hatszori feldobásából (fej vagy írás oldalak számából) tevődnek össze a Yin szaggatott, a Yang egybefüggő vonalak.

A hat vonalat egymás fölé írva egy hexagrammot kapunk, amely két trigramot tartalmaz. Ebben a vonalak információt tartalmaznak, azaz elemeket jelölnek, amelyek hatnak egymásra.

Így például, ha azt a kérdést tesszük fel, hogy piros vagy zöld színű autót vásároljunk magunknak, akkor a vonalak egymásrahatásából pontosan meg tudjuk mondani, mi lesz akkor, ha a zöldet vagy a pirosat választjuk.

Az I Ching könyv használatával nem kapunk pontos választ. Valójában ekkor egy tanítást kapunk, amely az adott élethelyzetet jellemzi. Tehát, nem jóslás, hanem tanítás. Aki kicsit mélyebben beleásta magát az I ching rejtelmeibe, olvashatta, hogy a könyvet valójában Wen király írta azért, hogyha a börtönből kiszabadul, akkor a népének egy viselkedési könyvet-szabályt adjon. A könyv második részét pedig Konfuciusz írta, ez a 10 szárny.

Tehát az eredeti I ching egy jóslási technika. Akár saját használatra, vagy ismerőseink megsegítésére kíválóan alkalmas. Rengeteg életproblémánk van nap mint nap, sokszor nem tudjuk mit tegyünk. Ekkor segítség az I Ching.

Raymond Lo Feng Shui mesterem e fantasztikus technika nagy tudója, tőle tanultam, amelyet tanfolyam keretében átadok az érdeklődőknek.

A tanfolyamra kérném az alábbi 22 jel felismerését!!!! Így könnyebben haladunk!

Várlak szeretettel!
Szilvásy Judit

Kínai írásjegyek: a Tíz Mennyei Törzs
Törzs Polaritás Elem Irány Évszak
Yang Fa Kelet Tavasz
Yin Fa Kelet Tavasz
Yang Tűz Dél Nyár
Yin Tűz Dél Nyár
Yang Föld Közép  
Yin Föld Közép  
Yang Fém Nyugat Ősz
Yin Fém Nyugat Ősz
Yang Víz Észak Tél
Yin Víz Észak Tél
Kínai írásjegyek: a Tizenkét Földi Ág
Ág Állat Polaritás Elem Hónap Óra
Patkány Yang Víz December 23‑01
Bivaly Yin Föld Január 01-03
Tigris Yang Fa Február 03-05
Nyúl Yin Fa Március 05-07
Sárkány Yang Föld Április 07-09
Kígyó Yin Tűz Május 09-11
Yang Tűz Június 11-13
Kecske Yin Föld Július 13-15
Majom Yang Fém Augusztus 15-17
Kakas Yin Fém Szeptember 17-19
Kutya Yang Föld Október 19-21
Disznó Yin Víz November 21-23

 v-to.info - a Velencei tó térségének e-lapja
www.janbelteriajto.hu
design HORICOM
clear