Budapest, XII. ker. Tamási Áron u. 37.
Mobil: +36 30/63-111-38
Megrendelések személyes átvétele:
kedd, 10 - 18 óra!

A gyógyító réz és ezüst

Ahogy azt már nyilván eddig is tapasztaltad, web-lapunkon meglehetősen tág értelmezésben vesszük a Feng Shui filozófiáját. De mivel e filozófia lényege és alapja a harmóniára törekvés, és igazán harmónia csakis az egészséges élet keretein belül lehetséges, ezért gyakran kapnak helyet web-lapunkon, Web-áruházunkban, és Feng Shui szaküzletünkben is az egészség kellékei. Itt is egy ilyen termékcsaládról olvashatsz!

Magyar
találmány és
termék!

Szeretnélek megismertetni dr Lóránth József fantasztikus aes angelus (rézangyal) termékeivel: a rézzel, illetve ezüsttel átszőtt egészségmegőrző textiliákkal. (Ezen az oldalon csupán a termékcsaláddal kapcsolatos tudnivalókat írom le. Részletes, képes ismertető és megrendelési lehetőség eléréséhez kattints ide!)

A minket érő negatív hatásokat (stressz) gondolatainkkal, érzéseinkkel, érzelmeinkkel felerősítjük. Ezek testünk különböző részein görcsöket, blokkokat hoznak létre, amik ha sokáig fennállnak, akkor szerveinkben, izületeinkben maradandó változások keletkeznek, és ezek a későbbiekben betegséget okoznak. Ha a blokkokat szervezetünkből időben bármilyen módon töröljük (lazítás, jóga, masszázs, pozitív gondolatok), akkor a betegségek nagy része megelőzhető lenne. Ha ezt elmulasztjuk, akkor az egészség visszaállításához segítségre van szükség.

A gyógyító réz

A nagy felületű réz (aes angelus textilréz) képes oldani az izom és érgörcsöt, árnyékolja az elektroszmogot. Nagyon jó a hővezető képessége és infravörös reflexiója. Hatására a blokkolt testrészekben fokozódik a vér-, és a nyirokkeringés, a szervezetben visszaáll a normális működés. A réz biokémiailag is nagyon fontos, ismert nyomelem. Néhány, a szervezet fejlődése szempontjából fontos réztartalmú enzim: tirozináz, citokróm-oxidáz, dopamin-b-hidroxiláz, szuperoxid-dizmutáz és amin-oxidáz. Napi igény 1-2 mg. A réz élelmiszerekkel kerül a szervezetünkbe, de felszívódhat bőrön keresztül is. Idősebb korban ügyelni kell a megfelelő rézszint fenntartására, mivel számos időskori népbetegség oka a rézhiány. Sajnos az utóbbi évtizedekben kiszorult a réz a mindennapi használatból (pl. rézkilincs, réztartalmú permetezőszerek, rézedények), ezért pótlásuk különösen fontos. A rézhiány tünetei: vérszegénység, ödéma, törékeny csontok, ingerlékenység, fáradékonyság.

A textilréz előnyei: a textilréz árnyékolja az elektroszmogot és ismert a réz izom-, és érgörcsoldó hatása. Az aes angelus réztermékek előnyösen használhatók a rézhiánnyal összefüggő következő betegségek gyógyterápiájában:

 • vérszegénység
 • vérnyomásproblémák
 • keringési zavarok
 • derékfájdalom
 • fertőzések
 • csontritkulás
 • gerincferdülés
 • reumatikus és ízületi fájdalmak
 • őszülés, hajhullás
 • magas koleszterinszint
 • fejfájás
 • ödéma
 • cukorbetegség
 • álmatlanság
 • agyvérzés
 • epilepszia

A gyógyító ezüst

Az ezüstöt baktérium, gomba és vírusölő tulajdonsága alapján az orvostudomány, a természetgyógyászat és a népi gyógyászat már több ezer éve használja. Az ókorban még ugyan nem ismerték sem a baktériumokat, sem a vírusokat, viszont megfigyelték, hogy a kőkorsóba tett ezüstpénz képes a vizet fertőtleníteni és így az több nap alatt sem poshadt meg. A legmodernebb víztisztítókban ma is ezüstöt használnak. Az ezüstnek ma már ismert egy csodálatos tulajdonsága. Az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással lenne ránk. Ma a legismertebb felhasználás az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. Ezek jellemzője, hogy a bőrrel érintkező belső felületük ezüstözött szálból készül. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Segíti a gombás, töredezett bőr gyógyulását. Sajnos a köröm gombát önmagában nem képes elpusztítani, viszont más elsősorban belsőleg szedett gombaölő kezelés kiegészítője, mivel meggátolja a visszafertőződést.

Ezüstzokni

A nagy elektromos vezetőképességű szálak hatására beindul a vérkeringés, így megszünteti az elégtelen keringés következtében kialakuló lábdagadást és "lábfázásos" tüneteket. Az ezüstszálaknak  köszönhetően a keringésjavulásával a lábdagadás csökken, ezen hatások miatt nagy segítség szív és cukorbetegeknél, ülőmunkát végzőknél. Az ezüstözött szál visszaveri a hőt, jó elektromos- és hővezető, ezáltal meggátolja a sztatikus feltöltődést, melegen tartja a lábat, ideálisabb környezetet biztosít az ízületeinknek és növeli a komfortérzetet. Aki sokat van zárt cipőben, annak lábán könnyen elszaporodhatnak a kórokozók. Az ezüst képes ezt meggátolni. Tapasztalataink alapján nagyon kellemetlen lábszag esetén is segítséget nyújtott. Ezen hatások miatt nagy segítség cukorbetegeknél a fertőzések megelőzésére, valamint minden olyan esetben, ahol tartósan cipőben, bakancsban kell lennünk.

Részletes ismertető és megrendelési lehetőség:

Az ismertetett termékeket személyesen is megtekintheted és megvásárolhatod Podmaniczky utcai szaküzletünkben.

Technikai okok miatt ezt a termékcsaládot egy most induló új Web-áruházunk rendszerén keresztül tudjuk csak bemutatni Neked. ne lepődj hát meg, ha a következő linkre kattintva a SzerencsePláza oldalán találod magad: ez is a mi kezelésünk alatt áll!

(Persze, ez független a már meglévő és jól ismert Feng Shui Bolt nevű Web-áruházunktól, így megrendelési szándék esetén ott is kérjük majd regisztrációdat. Megértésedet előre is köszönjük!)

Ezüst textil termékek megtekintése!
Réz textil termékek megtekintése!v-to.info - a Velencei tó térségének e-lapja
www.janbelteriajto.hu
design HORICOM
clear