Budapest, XII. ker. Tamási Áron u. 37.
Mobil: +36 30/63-111-38
Megrendelések személyes átvétele:
kedd, 10 - 18 óra!

FENG SHUI külföldön

A Feng Shui eszköz a kezünkben, mellyel bizonyos szintig uralkodni tudunk sorsunkon. Így teszi ezt már több tucat világcég is, és hazánkban is egyre szélesebb körben terjed. Michael Cain, a neves angol színész londoni étterme a felső tízezernek épült, mégis mindig teltház van. A megfelelő elrendezés, az anyag-, forma- és színkiválasztás mind Feng Shui alapon történtek. A vendég igen kellemesen érzi magát itt, és az étterem kisugárzása visszatérésre készteti.

A British Airways új épületét szintén e valamikori titkos tanok segítségével építették meg, és a siker nem maradt el. Az épületrész átadási ünnepségén Charles herceg is említést tett a Feng Shui alapon történt tervezésrol.

Több autógyár is figyelmet fordít a jobb üzletmenet érdekében tett építészeti átalakításokra, és az eredmény nem marad el. Sokszor még új utakat is építenek csak azért, hogy az épületek fekvése "megfelelő" legyen, így a gyárak energetikailag jobbak lesznek, többet termelnek, és megmagyarázhatatlan módon az üzletmenet is fellendül.

Több politikus is használja a Feng Shuit. George Bush, otthonát rendezte be Feng Shui alapon, hogy jó egészségét továbbra is megtartsa. Bill Clinton Feng Shui tanácsadók javaslatára változtatott irodahelyiséget a jobb döntések érdekében.v-to.info - a Velencei tó térségének e-lapja
www.janbelteriajto.hu
design HORICOM
clear