Budapest, XII. ker. Tamási Áron u. 37.
Mobil: +36 30/63-111-38
Megrendelések személyes átvétele:
kedd, 10 - 18 óra!

Mi a Feng Shui?

A Feng Shui,  mint fogalom szelet és vizet jelent. Értelmezése más szóval: környezet. Érezni a környezetet.

Ha figyelembe vesszük elveit, képes olyan körülményeket biztosítani a városlakók számára is, mint ha az érintetlen természetben tartózkodnának.

A Feng Shui 4000 éves múltra tekint vissza. Kínában hétpecsétes titokként kezelték, a napi élet belső titka volt, és csak a politikai változások révén vált mindenki számára nyitottá. A róla  szóló első európai tanulmányt Ernest J. Eitel tiszteletes, a Londoni Missziós Társaság tagja 1873-ban tette közzé.

A kínaiak ősidők óta hiszik, hogyha  az ember beavatkozik a természetbe, - csatornákat vág, alagutakat fúr, síneket, felhőkarcolókat épít, - az előre nem látható szerencsétlenséget okozhat.

Társadalmunkban az orvoskutatók is egyre szélesebb területen vizsgálják a környezet emberre gyakorolt   hatásait. Az építőiparban  már bebizonyosodott egyes építőanyagokról, hogy toxikus hatásúak, a magasfeszültségű vezetékekről pedig, hogy az emberi egészségre ártalmas sugárzásokat bocsátanak ki. Ennek hatására nagy változások történtek mind a települések, mind a lakóházak tervezésben, valamint a kivitelezésben. v-to.info - a Velencei tó térségének e-lapja
www.janbelteriajto.hu
design HORICOM
clear